Курилка

Обсуждение любых вопросов страйкбольной тематики

Re: Курилка

Сообщение Evil » 07 фев 2011, 20:55

Вот это я понимаю моральная подготовка!)))
Ничегонеделание - самое трудное в мире занятие. Самое трудное и самое духовное!
Evil
Забанен

Команда: "Darkside" Lima Co 3/4 Marines

Сообщение Ст.Карлсон » 10 фев 2011, 13:27

Сегодня в почту получил))))
Я знайшов ваші дані контакту на адресу журналу, і я шукаю Вас посприяти, щоб в угоду з вами, наскільки я можу бути впевнений, що моя частка буде в безпеці вашої допомоги, поки я не повний моєї служби тут.
На новини: (http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/2988455.stm)
гроші в різних валютах були виявлені в бочках на хуторі хату поряд з одним зі старого палацу Саддама в Тікріті в Іраку під час рятувальної операції, і було вирішено, генерал-лейтенант Вільям Колдуелл IV і я, що частина цих грошей буде спільний між двома з нас до інформування нікому про це, оскільки обидва з нас побачив перші гроші.
Ніяка компенсація може скласти для ризику, який ми взяли з нашого життя в цьому пеклі отвори, з яких мій брат у законі був убитий в результаті вибуху бомби стороні дороги в останній раз.
Така кількість була дано мені, як моя доля, і, щоб приховати ці гроші стали проблемою для мене, але за допомогою британських контакт працюючих тут, і з його офісом користуються якийсь імунітет, я був в змозі отримати пакет з к безпечному місці з охоронне підприємство і був оголошений військової техніки.
Він не знає реального вмісту упаковки, і вважає, що вона належить British American лікар, який помер в рейд тут, в Іраку, і, перш ніж він помер, довіряв мені, щоб передати пакет для його родини.
Тепер я знайшов дуже забезпечена спосіб отримання пакетів з Іраку до вас додому для вас, щоб забрати або через банк банківським переказом або по дипломатичних каналах доставки. Я буду обговорювати це з вами, коли я впевнений, що ви готові допомогти мені, і що мої гроші буде добре забезпечених у ваших руках.
Я хочу, щоб ви сказати мені, скільки відсотків ви хочете від цих грошей для допомоги ви дасте мені. Якщо у вас є причини для відхилення цієї пропозиції, будь ласка, і, будь ласка, знищити це повідомлення як будь-який витоку цієї інформації буде дуже погано для американських солдатів, тут, в Іраку.
Я не знаю, як довго ми будемо залишатися тут, у грудні місяці була дуже грубою тут для нас. У цілому, ми втратили 127 чоловіків, і в мене були розстріляні, поранених і пережив дві самогубство вибухів на особливу благодать Божу.
Ці та інші причини, я наведу пізніше спонукало мене звернутися за вашою негайної допомоги.
Якщо ви зацікавлені, будь ласка, вперед вашу відповідь на мій особистий контакт
поштову скриньку: captlarrywolfe@usa.com
Нехай Бог благословить вас і вашу сім'ю.
З повагою,
Підполковник Ларрі Вульф
-------------
РЖАКО)))
Пропеллер - это такой большой вентилятор для летчика, если пропеллер останавливается - летчик сразу потеет...
Ст.Карлсон

Команда: внекомандник

Сообщение Михей » 10 фев 2011, 14:15

трудно понять смысл, походу автоперевод...
Михей

Команда: Florida S.W.A.T.

Сообщение Ст.Карлсон » 10 фев 2011, 14:32

Пропеллер - это такой большой вентилятор для летчика, если пропеллер останавливается - летчик сразу потеет...
Ст.Карлсон

Сообщение Evil » 10 фев 2011, 16:54

Нечто подобное мне приходило от лица F.B.I. :-)
Зы: Карлсон меньше чем на 50% не соглашайся! :-):
Ничегонеделание - самое трудное в мире занятие. Самое трудное и самое духовное!
Evil
Забанен

Команда: "Darkside" Lima Co 3/4 Marines

Сообщение Ст.Карлсон » 10 фев 2011, 17:03

Хера там - 100% плюс бонус за беспокойство)))
Ст.Карлсон

Сообщение Fermer » 10 фев 2011, 17:39

Ст.Карлсон писал(а):Хера там - 100% плюс бонус за беспокойство)))

+1 я также на меньшее не согласился бы :men:
Честь имею
Fermer
Командир команды

Команда: 3./PzGrenBtl 411 "Nashorn"

Сообщение Zigzag » 11 фев 2011, 10:22

Ст.Карлсон писал(а):будь ласка, і, будь ласка, знищити це повідомлення як будь-який витоку цієї інформації буде дуже погано для американських солдатів, тут, в Іраку.
Ну всё. Трындец американской армии в Ираке. Паша, как ты мог?! :-) Но чтоб наверняка их добить, надо чтоб вечером говорящая голова ещё и по телику всем рассказала.
ВоскресенИе - оживление после смерти.
ВоскресенЬе - день для игры в страйкбол.
Zigzag
Grammar Nazi

Команда: Фас!

Сообщение Ст.Карлсон » 11 фев 2011, 10:28

Пипец, развалил коалицию)))
Ст.Карлсон

Сообщение Zigzag » 11 фев 2011, 10:57

Ст.Карлсон писал(а):Пипец, развалил коалицию)))
http://polar-bearr.livejournal.com/17446.html - вот тебе рецепт. Начинай переписку.
http://tross.livejournal.com/379639.html А здесь они болезные нарвались на еврея... :-)
Последний раз редактировалось Zigzag 11 фев 2011, 11:31, всего редактировалось 1 раз.
ВоскресенИе - оживление после смерти.
ВоскресенЬе - день для игры в страйкбол.
Zigzag
Grammar Nazi

Команда: Фас!

Пред.След.

Вернуться в Общение